Pocket "Beleidsteksten levensverzekeringen Wet IB 1964 en eerder"

ISBN/EAN 978 90 79318 02 5
NUR 826
Richtprijs € 26,75 (excl. verzend- en administratiekosten / er wordt geen BTW berekend!)
Verschijningsdatum Medio november 2007
Levertijd 7 - 14 dagen
   
Uitvoering Paperback
Formaat (afmeting) A5 (148 x 210 mm)
Aantal pagina's 248
   
Auteur/samensteller dhr. H. van Toledo
Website auteur/samensteller Fiscale site Levensverzekeringen (FsL)
   
Uitgever


Het voor de Wet IB 1964 namens de staatssecretaris van Financiën uitgebrachte beleid blijft zijn belang behouden voor vóór de inwerkingtreding van de Wet IB 2001 afgesloten levensverzekeringen!

In de pocket is opgenomen het oude beleid op levensverzekeringsgebied dat gold voor de toepassing van de Wet IB 1964 en ervoor, en dat uitsluitend van belang blijft voor levensverzekeringen die reeds waren afgesloten vóór de inwerkingtreding van de Wet IB 2001.

De pocket bevat het beleid dat primair ligt op het terrein van de IB niet-winst, alsmede het beleid inzake de IB voor wat betreft de winstsfeer. Opgenomen zijn de integrale teksten van de belangrijkste door en/of namens Financiën gepubliceerde losse aanschrijvingen, beleidsbesluiten, fiscale mededelingen en brieven. Vervolgens zijn in de pocket opgenomen de integrale teksten van de gepubliceerde Vraag-en-antwoordbesluiten die golden voor de toepassing van de Wet IB 1964.

De pocket is onmisbaar voor de 'levenpraktijk' van fiscalisten, fiscaal-juridische medewerkers bij verzekeraars en banken, financieel planners en assurantietussenpersonen en vormt tezamen met de pocket “Beleids- en wetteksten levensverzekeringen 2008” hét complete naslagwerk voor de (fiscale) praktijk van levensverzekeringen voor het jaar 2008!

De pocket kunt u nu bestellen! Bestellen kan op 2 manieren:

1) rechtstreeks on-line (via e-mail) door door te klikken op: Bestel nu!

2) via een bestelformulier in Word-formaat. Dit formulier kunt u downloaden door te klikken op: Bestelformulier FsL IB 1964

N.B.: Ingeval u 10 of meer exemplaren bestelt, krijgt u 15% korting op de kostprijs!