Pocket "Beleids- en wetteksten levensverzekeringen 2024"

Fsl2024

Klik op het plaatje hiernaast voor een voorbeeld van de pocket 2022!

Klik op het FB-logo voor een recensie van de pocket!

ISBN/EAN 978 90 79318 24 7
ISSN (serie) 1878-8637
NUR 826
Aankoopprijs € 36,75 (excl. verzend- en administratiekosten / er wordt geen BTW berekend!)
Verschijningsdatum
24 april 2024
Levertijd 7 - 14 dagen
   
Uitvoering Paperback (incl. handige boekenlegger met de fiscale cijfers voor 2024)
Formaat (afmeting) A5 (145 x 205 mm)
Aantal pagina's 618 (binnenwerk)
   
Auteur/samensteller dhr. H. van Toledo
Website auteur/samensteller Fiscale site Levensverzekeringen (FsL)
   
Uitgeverij Uitgeverij Fiscaal Leven te Vlaardingen

Deze bundel biedt in eerste instantie een compleet overzicht van het actuele fiscale beleid en een selectie van de bijbehorende actuele wetteksten, teksten van uitvoeringsbesluiten en teksten van daarmee samenhangende regelgeving die van belang zijn voor de praktijk van lijfrenten, kapitaalverzekeringen en bankspaarproducten. Ook treft u een selectie aan van wetteksten van de Wet IB 1964 (1991 en 2000). Deze teksten blijven van belang ingevolge de Invoeringswet Wet IB 2001. Vanuit de beleidsbesluiten zijn koppelingen gemaakt naar de relevante wet- en regelgeving.

Tenslotte biedt deze bundel de actuele wetteksten van het BW (boek 6, titels 2 en 5, en boek 7, titels 17 & 18), een selectie van wettelijke bepalingen van de WFT en divers cijfermateriaal. De bundel wordt door veel fiscalisten, fiscaal-juridische medewerkers bij verzekeraars, banken en assurantietussenpersonen als ‘zeer praktisch en onmisbaar’ betiteld.

De pocket voor het jaar 2024 bevat alle actuele wetteksten, beleidsteksten e.d. voor het jaar 2024 naar de stand per 24 april 2024, dus dat is inclusief de meest recente beleidsbesluiten op het terrein van lijfrenten en kapitaalverzekeringen. De pocket wordt uitgeleverd met 50 grams papier. Voor vragen en meer informatie over de pocket kunt u de uitgeverij mailen op:

Ten opzichte van de pocket voor het jaar 2022 (voor 2023 is de pocket niet verschenen), bevat de pocket voor 2024 niet alleen de actuele wetteksten, maar ook de meest recente vragen-en-antwoordensets van Financiën, als ook alle recent gepubliceerde fiscale beleidsbesluiten en overig relevant actueel levenmateriaal! Zo zijn opgenomen de volgende beleidsbesluiten met de volgende nummers:

Opgenomen is bovendien de bekendmaking inzake toegelaten buitenlandse lijfrenteaanbieders (2021-5656). De aanschafprijs van een losse pocket is € 36,75.

Net als bij de eerder verschenen pockets ontvangt u bij de pocket “Beleids- en wetteksten levensverzekeringen 2024” extra een periodieke e-mail-nieuwsberichtenservice met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beleid en wetten. Daarvoor dient de uitgeverij de beschikking te hebben over uw e-mailadres. Abonnees krijgen de beschikking over de digitale versie van de pocket in PDF en/of Word. Handig voor op de tablet of mobiele telefoon!

De pocket kunt u NU alvast bestellen! Bestellen kan op 2 manieren:

1) rechtstreeks on-line (via e-mail) door door te klikken op: Bestel nu!

2) via een bestelformulier in Word-formaat. Dit formulier kunt u downloaden door te klikken op: Bestelformulier FsL 2024

N.B.: Ingeval u kiest voor de abonnementsvorm, krijgt u automatisch ieder jaar de pocket toegestuurd en ontvangt u eveneens automatisch de e-mail-service. Bovendien ontvangt u in dat geval ook nog eens een korting van 15%.
Bij bestellingen vanaf 5 exemplaren ineens ontvangt u 20% korting op de prijs van een los exemplaar indien u rechtstreeks bij Uitgeverij Fiscaal Leven bestelt!

Abonnees hoeven niet opnieuw te bestellen; zij krijgen de pocket 2024 automatisch toegezonden!