.

Handige links op levensverzekeringsgebied

Fiscale Site Leven - LINKS

Nieuwsbrief AEGON Adfis Actueel

Informatie over nieuwe verzekeringsproducten, financiŽle diensten, jurisprudentie en veel meer

ARX is een Richtinggevend Bureau voor Exclusieve Financiële Dienstverlening en opereert onafhankelijk als een gespecialiseerd financieel adviesbureau en heeft een geheel eigen visie op het terrein van advisering en bemiddeling. De toegevoegde waarde van ARX is - volgens de website van ARX - vakkennis op het hoogste niveau, de persoonlijke aanpak, uitstekende service en tijd én de aandacht die ARX heeft voor ú en uw (financiële) situatie. ARX is specialist op het gebied van Financiële Planning en Employee Benefits. ARX komt voort vanuit de eerdere ondernemingen Probe Financiële Planners en Arces Financiële Dienstverlening en heeft daarmee een geschiedenis vanaf 1995. Klik hier om naar de website van Arx-FD te gaan.

Antwoorden op de meestgestelde vragen en overige informatie over de Wet VPL

Diverse informatie over de Verzekeraars en pensioenfondsen

Financieel Actief is een onafhankelijk platform over fiscale en juridische aspecten voor pensioen, lijfrente, kapitaalverzekeringen, gouden handdrukken, eigen woning (incl. SEW/BEW), sparen en beleggen. etc. Artikelen verschijnen als de actualiteit daar om vraagt. Het is mogelijk om een abonnement op de nieuwsbrief te nemen, die tien keer per jaar verschijnt. Elk nummer bevat onder meer een overzicht van de in de afgelopen periode verschenen artikelen. Klik hier om naar de website van Financieel Actief te gaan.

Als professioneel financieel adviseur moet en wilt u bijblijven en dat het liefst in zo weinig mogelijk (kostbare) tijd. Dat kan met Fintool.nl! Om Fintool beter te leren kennen, kunt u zich aanmelden voor een proefabonnement. U kunt gratis en geheel vrijblijvend documenten uit de kennisbank raadplegen en ontvangt, als u zich daarvoor aanmeldt, tevens dagelijks onze e-mail nieuwsbrief. Klik hier om naar de website van Fintool te gaan.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de beleggingsproducten van verzekeraars. Zij hebben deze informatie op ons verzoek verstrekt. Als verzekeraars aangeven geen beleggingsproducten aan te bieden, staat dat vermeld in de laatste kolom. Lijst met beleggingsverzekeringen

Via het Loket Hersteladvies Beleggingsverzekeringen kun je kosteloos een hersteladvies krijgen over jouw beleggingsverzekering. Het Loket Hersteladvies Beleggingsverzekeringen is in het leven geroepen voor polishouders die niet langer bij hun eigen adviseur of verzekeraar terecht kunnen of graag (nog) een hersteladvies ontvangen voor hun beleggingsverzekering. Het loket biedt hiermee een alternatieve service voor klanten met een beleggingsverzekering.

Met Polisvoorwaarden Online heeft u altijd de beschikking over de juiste polisvoorwaarden, zonder gedoe en zonder kosten. U kunt gratis alle aanwezige documenten op de site bekijken, printen en downloaden. Nooit meer op zoek naar polisvoorwaarden!

Via www.oudepolis.nl kunt u de huidige rechtsopvolger van uw oude verzekeraar eenvoudig vinden. Ook kunt u via die site via een opsporingsprocedure zoekgeraakte polissen proberen te achterhalen.

Pensioen.startpagina.nl; een site die veel handige links op pensioen- en levensverzekeringsgebied op overzichtelijke wijze bij elkaar heeft gezet!

Een uitgebreid overzicht van links die handig zijn voor mensen die werkzaam zijn in de financiele branche: www.vakinfo.jouwpagina.nl

Het laatste nieuws van het Verbond van Verzekeraars

Verzekeringen-Online bestaat sinds 2004 en is één van de grootste Nederlandse websites op het gebied van verzekeringen. De website van Verzekeringen-online biedt onder meer een uitgebreide rubriek met online verzekeringsnieuws. Klik hier om het online verzekeringsnieuws te bekijken.

Pensioen- en levensverzekeringsbegrippenlijst

Staten-Generaal Digitaal; parlementaire stukken uit periode 1814 tot 1995

 

Via bovenstaande hyperlinks kan diverse nuttige en handige informatie worden verkregen 
die van belang kan zijn voor de praktijk van levensverzekeringen.